Bilete U.D.O. @ Cluj-Napoca - 16 nov '22 - FORM SPACE

U.D.O. @ Cluj-Napoca

FORM SPACE, Cluj-Napoca

miercuri, 16 noiembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa germana U.D.O. cu al sau solist vocal Udo Dirkschneider, canta la /FORM Space din Cluj Napoca pe 16 noiembrie 2022. Primele 200 de bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%. In deschidere va canta trupa Existance din Franta, formatie invitata alaturi de U.D.O. in tot acest turneu.
U.D.O. este o trupa germană de heavy metal fondată de vocalistul Udo Dirkschneider.

Dupa plecarea din Accept, acesta si-a format propria trupa numita U.D.O. in 1987, cu care a concertat alaturi de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford si Zodiac Mindwarp.

Astazi trupa ii are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap, Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume in cei aproape 35 ani de activitate.

Când vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, puțini se pot lauda cu realizarile lui Udo Dirkschneider.
 
In deschidere, pe scena va urca Existance. Trupa vine din Franta si abordeaza un heavy metal clasic. In cei 14 ani de activitate au lansat 4 albume de studio, cel mai recent, 'Wolf Attack', fiind oferit fanilor anul trecut.
 
Bilete se pun in vanare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- earlybird - primele 100 de bilete - 79 lei
- presale - urmatoarele 200 de bilete - 99 lei
- presale - 109 lei
- la intrare 130 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL