Bilete The 1975 - 26 iun, ora 19:00 - Romexpo (Aer Liber)

The 1975

Romexpo (Aer Liber), București

luni, 26 iunie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP

Pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și toaletă premium separată. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilet VIP au acces in toate categoriile de bilete.

Mai sunt doar 3 bilete disponibile

280 lei268,41 lei
Teren (A)

Fara loc, in fata scenei.

Mai sunt doar 22 bilete disponibile

Acces General (B)

Fara loc, in spatele categoriei Teren (A)

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Trupa britanica The 1975 revine la Bucuresti pe 26 iunie 2023 la Romexpo. Trupa cu al sau carismatic solist Matthew Healy revine in Romania dupa prezenta la festivalul Summer Well in 2019 cand au fost headlinerii evenimentului. .
Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%.
The 1975 vin din Anglia, mai exact din Wilmslow, Cheshire, aproape de Manchester. Componentii formatiei s-au cunoscut in liceu si au inceput sa cante inca din 2002.

Primul album a venit abia in 2013 insa a ajuns direct pe prima pozitie in UK Albums si pe locul 28 in Billboard 200 aducandu-le 3 Discuri de Platina si 3 Discuri de Aur.

De atunci au mai lansat inca patru materiale de studio fiecare dintre ele ajungand in topurile din intreaga lume si aducand formatiei alte Discuri de Platina sau de Aur.

The 1975 abordeaza un pop rock dar cu influente dintr-o gama variata de genuri precum indie, funk, electro sau synth, solistul formatiei, Matt Healy, declarand in repetate randuri ca muzica Afro-Americana a influentat covarsitor directia muzicala a formatiei.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- VIP - 229 lei in earlybird, 249 lei in presale si 280 la intrare
- Teren (A) - 189 lei in earlybird, 209 lei in presale (primele 2000), 240 (urmatoarele 2000) si la 280 la intrare
- Acces General (B) - 129 lei in earlybird, 149 lei in presale (primele 2000), 180 lei (urmatoarele 2000) si 200 lei la intrare
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionele specifice platformei de ticketing
 
Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by KISS FM