Bilete Possessed in Quantic - 17 iul '23, ora 18:00 - Quantic

Possessed in Quantic

Quantic, București

luni, 17 iulie '23, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa americana Possessed canta in Quantic Club pe 17 iulie. In deschidere vor urca pe scena Matt Miller, Stoic Suffering si Vapor. Bilete gasiti si la intrare.
Possessed vin din Statele Unite si se numara printre pionierii death metalului, facand parte din celebra scena de metal din Bay Area, San Francisco.

Albumul de debut, 'Seven Churches' este considerat materialul care a facut practic legatura intrhe thrash metal si death metal, avand un rol covarsitor in cristalizarea celui din urma ca stil muzical de sine statator, multi specialisti dar si artisti considerandu-l primul material autentic de death metal.

Cu toate ca de la formarea lor, la inceputul anilor '80, pana in prezent, au avut momente de pauza, Possesed reprezinta un etalon al scenei death metal internationale, influentele muzicale ale formatiei regasindu-se in majoritatea trupelor ce abordeaza acest gen muzical.
 
Matt Miller vine din Statele Unite si este un chitarist cunoscut pentru colaborari cu diferiti artisti ai scenei de metal extrem. Miller are proiectul sau solo in care metalul extrem capata o alta conotatie muzicala, artistul fiind considerat un adevart virtuos al chitarii.

Stoic Suffering vin tot din Statele Unite, din Seattle mai exact si abordeaza un Dethcore clasic in care regasim totusi influente variante printre care electro sau chiar psy.

Vapor sunt din California si activeza pe scena din 2004. Abordeaza un mix de thrash si speed metal cu influente vadite de death. De-a lungul timpului fost plecati in turneu cu nume importante ale genului precum Onslaught, Destruction sau Artilery.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 109 lei
- Urmatoarele 200: 129 lei
- In presale: 140
- La acces: 150 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM