Bilete Placebo la Arenele Romane - 30 iul, ora 19:00 - Arenele Romane

Placebo la Arenele Romane

Arenele Romane, București

marți, 30 iulie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Teren

Fara loc, in fata scenei

Mai sunt doar 48 bilete disponibile

350 lei32635 lei
Acces General

Cu loc in Arena

330 lei29564 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Placebo canta pe 30 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren.
Placebo vin din Londra, bazele formatiei fiind puse de Brian Molko si Stefan Olsdal in 1994, nucleul trupei ramanand acelasi si acum. Pana in prezent au lansat un numar de opt materiale de studio care le-au adus in total 10 Discuri de Platina si 28 de Discuri de Aur precum si prezente in topurile din intreaga lume. In momentul de fata au vandute peste 14 milioane de albume in intreaga lume.
 
In cei 30 de ani de activitate au colaborat cu artisti importanti ai scenei muzicale internationale precum David Bowie, Michael Stipe sau Alison Mosshart.

Printre artistii care au influentat muzica Placebo se numara David Bowie, Iggy Pop, The Cure, Nirvana sau Depeche Mode. Dupa trei decenii de activitate, Placebo au ajuns la randul lor sa influenteze noile generatii de artisti si cu siguranta vor continua sa faca acest lucru si pe viitor.
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc in zonele K si E) - 339 lei in earlybird, 359 lei in presale si 400 lei la intrare. Biletele Premium asigura acces si in zona Teren, afis cadou si earlyentry.

- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 289 lei in earlybird, 309 in presale si 350 lei la intrare

- Acces General (cu loc in Arena) - 259 lei in earlybird, 279 lei in presale si 330 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Se considera biletul validat momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele pentru concertele anulate din 2022 nu sunt valabile. Daca nu ati primit inca refund va rugam sa scrieti la info @ iabilet.ro. Va multumim.
 
Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD