Bilete Placebo @ Arenele Romane- SE VA REPROGRAMA IN 2023 - 17 aug '22, ora 18:30 - Arenele Romane

Placebo @ Arenele Romane- SE VA REPROGRAMA IN 2023

Arenele Romane, București

miercuri, 17 august '22, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dragii nostri, desi am facut tot posibilul ca showul Placebo sa aiba loc anul acesta din pacate din cauza unor lucruri care nu sunt sub controlul nostru acesta nu poate avea loc in 2022. Trupa ne-a anuntat ca din cauza unor probleme de sanatate in familia unuia din membrii trupei trebuie sa anuleze showurile din Elvetia si Romania si ca acestea se vor reprograma in 2023 la o data care va fi anuntata ulterior.
Anuntul poate fi gasit curand si pe pagina oficiala a trupei. Ne pare rau pentru situatie. Toti fanii care nu doresc sa astepte noua data din vara lui 2023 sunt rugati sa foloseasca www.iabilet.ro/retur pentru a-si recupera banii pana pe 24 august. Totul este automat. Rugam fanii sa foloseasca doar www.iabilet.ro/retur. Daca nu efectuati o cerere de refund pana pe 24 august, biletele raman valabile pentru noua data din 2023. Va multumim si ne pare rau de situatie..

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele costa 429 de lei la VIP cu loc in sectorul K, acces separat, bar dedicat si zona toalete separate. Doar 300 de bilete si 329 de lei la Special K in fata scenei in picioare. Restul de categorii de bilete sunt sold out.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

In ziua concertului biletele costa 450 de lei la VIP si 350 de lei la Special K.

Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM