Bilete Parkway Drive & Chelsea Grin @ Arenele Romane - 29 iun, ora 19:00 - Arenele Romane

Parkway Drive & Chelsea Grin @ Arenele Romane

Arenele Romane, București

joi, 29 iunie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Wild Eyes (A)

Fara loc, in fata scenei. Primele 500 de bilete.

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

350 lei317,9 lei
Vice Grip (B)

Cu loc in Sectorul K sau fara loc in spatele Zonei A

300 lei276,71 lei
The Void (C)

Cu loc in Arena mai putin in sectoarele K si E sau fara loc in spatele Zonei A

250 lei194,33 lei
Premium

Cu loc in Sectorul E sau fara loc in fata scenei in Zona A. Contine Afis cadou, bar separat

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Parkway Drive canta in Romania pe 29 iunie la Arenele Romane in aer liber. Invitati sunt americanii de la Chelsea Grin. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%.

Parkway Drive vin din Australia si canta de 20 de ani fiind una dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume. Numele formatiei provine de la numele strazii unde artistii faceau repetitii.

Influentati de nume mari ale scenei internationale, precum Slayer, Iron Maiden sau Rage Against the Machine, australienii si-au pus propria amprenta asupra muzicii demonstrand acest lucru prin lansarea a sapte materiale de studio care au ajuns in topurile din intreaga lume.

Cel mai recent album intitulat 'Darker Still' a fost oferit fanilor anul trecut pe 9 Septembrie fiind bine primit atat de public cat si de critici. Turneele trupei sunt mereu sold out in jurul lumii.

Parkway Drive continua sub aceeasi formula din 2006, cand s-a alaturat trupei bassistul Jia 'Pie' O'Connor. Ceilalti membrii sunt aceiasi inca de la inceputurile activitatii din 2003.
 
Chelsea Grin vin din Statele Unite, din Salt Lake City si activeaza din 2007, timp in care au lansat sase materiale de studio. Cu toate ca este una dintre cele mai cunoscute formatii de deathcore, in muzica Chealse Grin se pot identifica si influente de doom sau black metal si pe alocuri chiar de symphonic. Printre formatiile care i-au influentat se numara Slayer, A Perfect Circle, Whitechapel sau Emmure.

Urmeaza un nou material discografic, intitulat Suffer in Heaven care va fi lansat pe 17 Martie anul acesta. Albumul va fi continuarea precedentului, 'Suffer in Hell', cele doua discuri fiind defapt un dublu album.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- WILD EYES (A) - fara loc in fata scenei - 299 lei earlybird (primele 500) de bilete, 329 de lei in presale si 350 de lei la intrare
- VICE GRIP (B) - Cu loc in Sectorul K sau fara loc in spatele Zonei A - 259 lei earlybird (primele 500 de bilete), 279 de lei in presale si 300 de lei la intrare
- THE VOID (C) - Cu loc in Arena mai putin in sectoarele K si E sau fara loc in spatele Zonei A - 179 de lei earlybird (primele 500 de bilete), 199 lei in presale si 250 de lei la intrare

- PREMIUM - 499 lei - Cu loc in Sectorul E sau fara loc in fata scenei in Zona A. Contine Afis cadou, bar separat
 
Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete. 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM