Bilete PANTERA, VV, Life of Agony @ Metalhead Meeting 2023 - 26-28 mai '23 - Romexpo

PANTERA, VV, Life of Agony @ Metalhead Meeting 2023

Romexpo, București

26-28 mai '23

Momentan nu se pot cumpăra bilete la acest eveniment.

Detalii

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde. Trupa americana LIFE OF AGONY se alatura ca headliner al zilei de 28 mai iar VV se alătură lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, Neon Noir.

Korpiklaani (folk metal - Fi), Leprous (progresive metal - No), Beast in Black (power metal - Fi), Mister Misery (horror metal - Swe), Beyond the Black (simfonic metal - De), Last Hope (hardcore - Bg), Adam's Parade (punk rock - Au) si 12 Limbs (rock - UK) vor urca pe MAIN STAGE Metalhead Meeting. Festivalul va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo in Parcarea C si sarbatoreste 10 ani de la prima editie!

VV, Korpiklaani, Beyond the Black si Adam's Parade vor canta pe 26 mai, Pantera, Beast in Black, Last Hope si OYD pe 27 mai iar Life of Agony, Leprous, Black Sonic Pearls, Mister Misery si 12 Limbs pe 28 mai

Trupele confirmate pe Second Stage sunt Black Tooth (Sludge - Tr), Fueled by Fear (Metalcore - Su), Ironwill (heavy metal - It), Magnetic (heavy metal - Bg), Nest of Plagues (deathcore - Hu), Spektrvm (heavy metal - Gr), Diosa (rock - SUA) , Psycorepaths (groove metal - Gr), Disillusive Play (hard rock - Gr), Eternal Fire, Machiavellian God si DoomsDay Astronaut din Romania.

Biletele se mai gasesc doar la intrare.





Cvartelul compus din Phillip Anslemo, chitaristul Dimebag Darrell, fratele sau, tobosarul Vinnie Paul si basistul Rex Brown au ajuns rapid la un succes masiv global in anii 90 cu mai multe albume recompensate cu discuri de platina si aur, turnee sold out, reprezentatii live feroce si patru nominalizari la premiile Grammy. Inclusiv astazi piesele lor sunt cosiderate niste capodopere ale muzicii metal si niste adevarate pietre de temelie pentru muzica heavy metal de pe albume precum Cowboys From Hell, Vulgar Display Of Power dar si albumul care a ajuns pe locul 1 in Billboard, Far Beyond Driven. Cei patru artisti au continuat sa inspire foarte multe trupe in timp ce au adunat milioane de fani devotati in jurul lumii.

Putini mai speram la o reununine insa acest lucru acum este posibil la METALHEAD Meeting. Trupa s-a reunit si este cap de afis la majoritatea festivalurilor din jurul lumii.

Despre istoria Pantera sunt mult prea multe de spus. Dupa patru albume in stilul clasic al anilor '80, in 1990, Pantera a revolutionat metalul cu "Cowboys from Hell". Considerat printre primele materiale de Groove Metal, "Cowboys from HELL" a fost discul care a transformat Pantera intr-o formatie de top. Albumul i-a urcat si pe scena legendarului show de la Moscova, "Monsters Of Rock", in 1991 alaturi de Metallica, AC/DC, Mötley Crüe, Queensrÿche şi The Black Crowes unde au cantat in fata a 1.6 milioane de spectatori.

Au urmat "Vulgar Display of Power", considerat de fani dar si critici unul dintre cele mai bune albume metal din istorie, apoi "Far Beyond Driven", material care a ajuns pe prima pozitie in Billboard 200 si care a atins cel mai rapid borna de 1.000.000 de vanzari din catalogul Pantera.

Urmatorul, "The Great Southern Trendkill", album pe care Dimebag isi demonstreaza maestria de chitarist. Solo-ul piesei "Floods" este considerat de multi cel mai bun solo al artistului, Guitar World incluzandu-l pe pozitia 32 in topul celor mai bune solouri din toate timpurile.

"Reinventing the Steel", este ultimul disc unde aceste 4 genii ai muzicii, Dimebag, Rex, Vinnie si Phil pot fi auziti impreuna. Piesa "Revolution Is My Name" avea sa fie nominalizata si la premiile Grammy pentru Best Metal Performance.

Pantera este sinonim cu legenda, o trupa cult pentru ascultatorii de rock si metal de orice varsta, un nume care poate fi pus oricand alaturi de marile trupe ale genului precum Metallica, Iron Maiden sau AC/DC/. Iar noi ii vom vedea live la Bucuresti la METALHEAD Meeting.
 
Preturi bilete si abonamente:

- Abonament 3 zile - VIP - 699 lei + taxe
- Abonament 3 zile - Cowboys From Hell (A) - in fata scenei - 469 lei + taxe / 550 la acces - SOLD OUT
- Abonament 3 zile - Concrete Sledge (B) - 369 lei + taxe / 450 de lei la Acces
- Bilet de o zi - 277 lei + taxe (doar 1000 de bilete pe zi) / 350 de lei la Acces

Metalhead Meeting - Our passion they wouldn't understand
La pretul tuturor abonamentelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Fiecare comanda poate contine maxim 8 bilete.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live powered by ROCK FM si PRIMA TV.
 
Prin cumpararea biletelor sau abonamentelor sunteti de acord cu termenii si conditiile organizatorului prezente pe metalhead.ro aici.

 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL