Bilete Omara Portuondo in concert la Sala Palatului - 17 iun '23, ora 20:00 - Sala Palatului

Omara Portuondo in concert la Sala Palatului

Sala Palatului, București

sâmbătă, 17 iunie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Omara Portuondo Peláez este o cântăreață și dansatoare cubaneză. Membru fondator al popularului grup vocal Cuarteto d'Aida, Portuondo a colaborat cu mulți muzicieni importanți cubanezi de-a lungul lungii sale cariere, printre care Julio Gutiérrez, Juanito Márquez și Chucho Valdés. La minim 4 bilete cumprate aveti discount 10%. La minim 6 bilete cumprate aveti discount 30%.
Omara Portuondo vine din Cuba iar pe scena a urcat prima data in 1950. In cei peste 70 de ani de activitate, artist a lansat 38 de materiale de studio. Cunoscuta mai ales pentru reinterpretarea genului Bolero, Omara a abordat de-a lungul timpului si Guaracha, Cancion sau Jazz, colaborand cu artisti reprezentativi ai genului precum Julio Gutierrez, Juanito Marquez asau Chucho Valdes.

Artista a facut parte si din celebrul Buena Vista Social Club, un ansamblu de muzicieni cubanezi a carui baze au fost puse la mijlocul anilor '90.

Omara se numara printre vocile remarcabile ale continentului Sud American, fiind unul dintre cei mai importanti artisti ce au promovat muzica Cubei peste tot in lume.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 299 lei, Cat A 229 lei, Cat B 179 lei, Cat C 129 lei, Cat D 79 lei 
- presale: VIP 319 lei, Cat A 249 lei, Cat B 199 lei, Cat C 149 lei, Cat D 99 lei
- la acces: VIP 350 lei, Cat A 280 lei, Cat B 220 lei, Cat C 170 lei, Cat D 120 lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, cu Paypal, carduri de tichete culturale UP, Edenred si Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing  si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM