Bilete Metalhead Meeting 2024 - 17-20 iul '24 - Romexpo

Metalhead Meeting 2024

Romexpo, București

17-20 iulie '24

Cumpără bilete

Nr. bilete
Price Level 1

Abonament de patru zile. Doar 500 de abonamente la ⚡FLASH SALE

750 lei60123 lei
VIP

Abonament de patru zile. La etaj pe inel in zona dedicata cu acces separat si bar dedicat. Include acces si in zona de Acces General. Include tricou gratuit cu festivalul.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Metalhead Meeting 2024 are loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo in Pavilionul Central (A) dar si in imprejurimi (detalii in curand). Vom avea doua scene pline de nume serioase, cum v-am obisnuit. Dupa ce i-am avut ca si headlineri in precedentele editii pe Slayer, Slipknot si Pantera unde am avut peste 30.000 de fani in cele trei zile de festival, tinem stindardul metalului sus iar in al 11-lea an de Metalhead Meeting va promitem un lineup atractiv, ca de obicei cu doua scene si 35 de trupe din care 8 headlineri.

In 2024 avem o singura categorie de bilete si o zona VIP la etaj (inel 1) cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo. Vom avea si bilete de o zi la vanzare dar acestea vor fi disponibile cel mai probabil cu o luna inainte de festival, in functie de spatiul disponibil. Pretul acestora va fi aproximativ egal cu cel al abonamentelor din earlybird asa ca va recomandam sa cumparati acum abonamente chiar daca nu veti dori sa veniti in toate zilele. Merita.

Tot din 2024 concertele vor tine in anumite zile pana la miezul noptii, asta inseamna mai multi artisti si setlisturi mai lungi (90 de minute pentru headlinerul zilei) dar si o rockoteca dupa concerte, in caz ca vreti sa mai stati la o bere, doua, trei. In exteriorul Pavilionului vom avea si o zona mare de merch, o zona de mese cu un food court generos dar si alte activitati. De asemenea, lucram si la amenajarea unui camping la Romexpo. Vom reveni cu detalii pe parcurs.

Primele abonamente au pret earlybird. Dupa epuizarea acestora vom trece la urmatorul Price Level, progresiv, pana la cel de 750 de lei inainte de festival. Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet..

Metalhead Meeting - Our Passion they wouldn't understand.