Bilete Kovacs @ Bucuresti - 23 sep '22 - Quantic

Kovacs @ Bucuresti

Quantic, București

vineri, 23 septembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Artista olandeza Sharon Kovacs, cunsocuta publicului larg prin numele sau de scena, KOVACS, va canta la Bucuresti pe 23 septembrie 2022 la Quantic. Concertul are loc in interior.
Kovacs este o artista din Tarile de Jos, cunoscuta nu doar pentru talentul ei muzical ci si pentru inclinatiile sale din domeniul artelor si a modei. Formata la colegiul muzical din Eindhoven, Kovacs a atras atentia inca de la lansarea primului sau EP, 'My Love' iar albumul sau de debut din 2015, 'Shades of Black' a ajuns in topurile din peste 35 de tari. Zecile de milioane de vizualizari pe YouTube i-au adus prezente la festivaluri importante precum si deschiderea unor concerte pentru artisti de top ca Robbie Williams.

In muzica sa regasim inflente de la Amy Winehouse pana la Beth Gibbons de la Portishead iar povestile transpuse in compozitiile sale penduleaza intre intuneric si lumina, intre extremitati complementare.
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- primele 100 de bilete: 109 lei
- urmatoarele 100 de bilete: 129 lei
- in presale: 139 lei
- la intrarea 150 de lei
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts