Bilete Kalandra si Lili Refrain la Quantic @ QFest - 6 oct, ora 19:00 - Quantic

Kalandra si Lili Refrain la Quantic @ QFest

Quantic, București

duminică, 6 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 100 de bilete

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

100 lei7605 lei
Acces General

Doar 200 de bilete la acest pret!

100 lei8635 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Kalandra si Lili Refrain canta pe 6 octombrie in Club Quantic din Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.
Kalandra este un proiect din Scandinavia, din care fac parte patru artisti din Norvegia si Suedia. Abordeaza un neofolk cu influente melodice, muzica lor fiind transpusa pana acum in doua materiale de studio.
 
Si-au inceput activitatea in 2011 si intr-un timp destul de scurt au atras atentia prin muzica lor, fiind semnati de By Norse Music, casa de discuri cu care colaboreaza Ivar Bjornson si Einar Selvik, Sowulo sau Wardruna. Temele predilecte din muzica semnata Kalandra graviteaza in jurul naturii si a relatiei omului cu aceasta.
 
Cu patru muzicieni norvegieni/suedezi la cârmă, Kalandra este o trupă spectaculoasă, cu rădăcini muzicale în melancolicul folk nordic, pe care le împletesc cu sunete abrazive de chitară, inventând peisaje sonore bizare și răscolitoare. Cei mai mulți dintre noi am făcut cunoștință cu Kalandra auzindu-i prima dată pe coloana sonoră a serialului nordic „Beforeigners” difuzat de HBO, însă câțiva norocoși care încă nu i-au auzit îi vor descoperi live în concert în ultima zi de Q-fest. 

Q-fest înseamnă 7 zile de bucurie eclectică, un festival plin de concerte susținute de trupe spectaculoase, pentru gusturi noi sau experimentate, însă întotdeauna bune. În mijlocul toamnei, sărbătorim în fiecare an toate genurile muzicale care și-au găsit comunitățile în Quantic, de la rock și metal, la folk și hip-hop.

Lili Refrain este o artista dn Roma, Italia care creaza muzica suprapunand sunete care se combina intr-un mod minimalist dand nastere unor piese de diferite influente, de la folk la psychedelic sau de la blues la metal. Din 2007 pana in prezent a laansat cinci albume de studio, fiecare unic si cu un sound aparte.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 100: 69 lei
- Urmatoarele 200: 79 lei
- In presale: 89
- La acces: 100 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
 
Un eveniment METALHEAD