Bilete JP Cooper la Quantic - 18 oct, ora 21:00 - Quantic

JP Cooper la Quantic

Quantic, București

vineri, 18 octombrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Presale

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

150 lei14814 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

JP Cooper va canta la Bucuresti pe 18 octombrie 2024 la Quantic. Primele 200 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet. Biletele se pun in vanzare pe 26 aprilie la ora 10:00 iar primele 100 au pret earlybird.
 JP Cooper este un artist britanic, dn Manchester a carui cariera muzicala a inceput in 2012 cand a lansat primele sale doua ep-uri, EP1 si EP2 si a colaborat si cu artistul olandez Don Diablo.
Albumul de debut, 'Raides Under Grey Skies', a fost lansat in 2017 fiind foarte bine primit de public, materialul fiind distins cu un Disc de Platina. Al doile album, 'She', a fost lansat in 2022.

In muzica compusa de JP Cooper putem gasi influente de la soul la trop house sau de la alternative rock la neo-folk. Un artist complex caruia ii place sa experimenteze cu diferite stiluri, dar care in acelasi timp a reusit sa isi cristalizeze un stil propriu.
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- primele 200 de bilete: 119 lei
- in presale: 139 lei
- la intrare: 150 de lei
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts