Bilete Jack Savoretti la Arenele Romane - 24 sep, ora 19:00 - Arenele Romane

Jack Savoretti la Arenele Romane

Arenele Romane, București

marți, 24 septembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Teren

Fara loc, in fata scenei

Mai sunt doar 28 bilete disponibile

230 lei21374 lei
Acces General

Cu loc in Arena

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

180 lei16255 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Jack Savoretti canta pe 24 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti in aer liber! Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird si se pun in vanzare joi, pe 11 aprilie, la ora 10:00. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%.
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- Premium (cu loc in sectoarele K si E) - 249 lei in earlybird, 269 lei in presale si 300 la intrare 
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 179 lei in earlybird, 199 in presale si 230 la intrare
- Acces General (cu loc in Arena) - 129 lei in earlybird, 149 lei in presale si 180 lei la intrare
 
Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Se considera biletul validat momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!
 
Locurile se ocupa pe masura ce sositi in locatie. 
 
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live