Bilete Irina Rimes - ACASĂ la Sala Palatului pe 1 martie - 1 mar '23, ora 19:00 - Sala Palatului

Irina Rimes - ACASĂ la Sala Palatului pe 1 martie

Sala Palatului, București

miercuri, 1 martie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Irina Rimes canta pe 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti in cadrul unui eveniment BestMusic Live & Global Records. Concertul face parte din turneul ACASĂ. Turneul ACASĂ, va incepe pe 1 martie 2023, cu concertul de la Sala Palatului si se continua in Timisoara, Cluj, Brasov, Bacau, Iasi, Galati si Chisinau.

La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%. Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale.

Suplimentele meet & greet, se pot cumpara de aici.

Noi avem casa in doua lumi. Cand suntem mici, ACASĂ are o forma materiala in ochii nostri; e un loc unde putem fugi, unde putem gasi siguranta, dragoste sau ajutor orice s-ar intampla. Pe masura ce crestem, timpul ne transforma casa si ea capata o forma imateriala, reconstruindu-se la noi in amintiri.

Turneul ACASĂ este despre ambele lumi si este despre mai multe case. Este despre cum fanii au devenit o parte importanta din casa Irinei Rimes si despre cum ea poate construi un ACASĂ oriunde isi are muzica si ii este si publicul. Turneul ACASĂ este o calatorie intre lumi si o fuga intre case.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
EarlyBird - pana pe 15 februarie
- Categoria A - 300 lei
- Categoria B - 250 lei
- Categoria C - 160 lei
- Categoria D - 130 lei
- Categoria E - 80 lei
 
Presale
- Categoria A - 320 lei
- Categoria B - 280 lei
- Categoria C - 180 lei
- Categoria D - 150 lei
- Categoria E - 100 lei
 
In ziua evenimentului
- Categoria A - 350 lei
- Categoria B - 300 lei
- Categoria C - 200 lei
- Categoria D - 180 lei
- Categoria E - 120 lei
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.
 
Un eveniment BestMusic Live & Global Records