Bilete Fun Lovin Criminals - 21 oct, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Fun Lovin Criminals

Hard Rock Cafe, București

luni, 21 octombrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - cu loc in sala

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

Fara loc - In fata scenei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Trupa americana Fun Lovin Criminals canta la Hard Rock Cafe pe 21 octombrie, de la ora 21:00. Vino sa asculti "Scooby Snacks", "Love Unlimited", "King of New York" sau "The Fun Lovin Criminal" in cadrul unui show care va trece prin toata cariera trupei.
Fun Lovin' Criminals vin din New York si sunt activi din 1993. O formatie care abordeaza un rap rock, dar in care se regasesc influente de funk, R&B, jazz si chiar punk.

Cu sase albume de studio lansate si inca sapte compilatii, Fun Lovin' Criminals au cunoscut succesul mainstream la inceputul anilor 2000 cu albumul 'Loco', material care a ajuns pe pozitia 5 in UK Albums Chart. Acest lucru a fost cumva anuntat si de faptul ca discul de debut, 'Come Find Yourself" a petrecut doi ani in UK Album Chart.

In mommentul de fata, Fun Lovin' Criminals inseamna Brian Leiser (bass/voce), Frank Benbini (tobe) si Naim Cortazzi (chitara)
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 159 de lei, cu loc la masa, în sala 
- 119 de lei, fara loc, in fata scenei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- 180 de lei, cu loc la masa, în sala
- 14
0 de lei, fara loc, in fata scenei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts