Bilete Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) & Band la Arenele Romane - 31 mai, ora 19:00 - Arenele Romane

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) & Band la Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 31 mai, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) canta pe 31 mai la Arenele Romane din Bucuresti in aer liber! In cadrul turneului "Europe 2024" Corey alaturi de trupa sa live va interpreta atata piese Slipknot cat si Stone Sour asa ca ne asteapta o seara plina de surprize la Arenele Romane, mai ales ca in trupa sa canta si Christian Martucci, chitaristul Stone Sour. Concertul este live, cu trupa. La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren.

Danezii de la Siamese si germanii de la Chakora vor deschide concertul Corey Taylor de la Bucuresti! Siamese si Chakora sunt doua trupe tinere care promit si pe care Corey alaturi de organizatori au ales sa le promoveze. Bilete gasiti si la intrare.
Corey Taylor se numara printre artistii de top ai scenei metal internationale. Solist a doua proiecte muzicale de un real succes, Slipknot si Stone Sour, Taylor a intrat deja in istoria metalului american de dupa '90. Ca dovada sunt multiplele sale colaborari cu artisti si formatii precum Soulfly, Damageplan, Korn, Dream Theater, Charlie Benante sau Zakk Wylde.

Cu proiectul sau solo a lansat doua materiale de studio CMFT si CMF2, primul in 2020, iar al doilea in 2023. Muzical, Taylor a declarat ca Faith No More si Pearl Jam se numara printre formatiile care au avut un rol important in traseul sau artistic.

Corey Taylor reprezinta una dintre vocile inconfundabile ale metalului, fiind plasat de specialisti alaturi de solisti precum Phil Anselmo, John Bush, Jamey Jasta sau Ivan Moody.
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- Premium (cu loc in sectoarele K si E) - 299 lei in earlybird, 319 lei in presale si 350 la intrare 
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 239 lei in earlybird, 259 in presale si 280 la intrare
- Acces General (cu loc in Arena) - 169 lei in earlybird, 189 lei in presale si 220 lei la intrare
 
Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD