Bilete Concert Zdob si Zdub - 21 apr, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Zdob si Zdub

Hard Rock Cafe, București

duminică, 21 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, duminica, 21 aprilie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Zdob si Zdub, concert care face parte din turneul aniversar de 20 de ai de la albumul "450 de oi"! Invitati speciali: Cuibul.

Pentru acest concert nu avem mese in fața scenei.

Copiii sub 7 ani au intrarea libera. La minim 3 bilete cumparate aveti discount 10%.

Cea mai bună trupă de etno-rock Zdob și Zdub anunță organizarea unui turneu dedicat împlinirii a 20 de ani de la lansarea celui mai îndrăgit album al trupei: „450 de oi”.

Fanii Zdob și Zdub din România vor putea asculta albumul în întregime în cadrul concertelor organizate pe 22 martie la Brașov și pe 23 martie la Cluj-Napoca si 21 aprilie la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Totodată, trupa va evolua și pentru fanii din Moldova, Ungaria, Slovacia, Cehia, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Franța și Germania.

Inspirația pentru acest album a apărut în timpul unei expediții creative din anul 2003 prin Munții Carpați ai României, în regiunea Poiana Brașov.
Acolo, fiecare cioban care a fost întrebat câte oi sunt în turma sa a oferit de același răspuns - 450!

Pentru prima dată, albumul „450 de oi” va fi lansat pe discuri de vinil, care vor fi disponibile pentru achiziționare în cadrul concertelor din turneu.

Invitatul special al turneului este trupa CUIBUL, care va prezenta noul său album „Vamos”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. 

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 129 de lei, cu loc la masa, în sala 
- 89 de lei, fara loc, in fata scenei

Se adauga comisionul de emitere bilet.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- 140 de lei, cu loc la masa, în sala
- 11
0 de lei, fara loc, in fata scenei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM