Bilete Comeback Kid - 20 iun, ora 18:00 - Quantic

Comeback Kid

Quantic, București

marți, 20 iunie, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 200 de bilete

120 lei91,65 lei
⚡️WOLFPACK - 3 bilete Acces General la 200 de lei

Hai în gașcă și plătești doar 67 lei pe bilet in loc de 89 lei + taxe

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Canadienii de la Comeback Kid canta in Club Quantic pe 20 iunie. Initial erau programati sa cante cu Parkway Drive si Chelsea Grin la Romepo, show care s-a reprogramat pe 29 iunie. Vestea buna e ca daca aveti bilet la Parkway Drive cumparat pana pe 10 aprilie, codul vostru de pe bilet de sub QR code va ofera un discount de 20% la acest concert! Biletele costa 89 lei in presale si 120 la intrare. In deschidere vor urca pe scena W3 4R3 NUM83R5 si Artificial Perception.
Comeback Kid vin din Canada si au o activitate de peste 20 de ani pe scena, timp in care au lansat sapte materiale de studio.

Recunoscuta ca una dintre cele mai importante trupe de hardcore punk, Comeback Kid a ajuns repede in topul preferintelor fanilor de hardcore, reusind sa sustina deja turnee in America de Nord dar si in Europa la doar doi ani de la infiintare.

De-a lungul timpului au colaborat cu artisti importanti ai scenei hardcore si nu numai, pe albumele lor. Cateva nume reprezentative ar fi Liam Cormier de la Cancer Bats, Sam Carter de la Architects sau Poli Correia de la Devil in Me.
 
W3 4R3 NUM83R5 vin din Brasov si activeaza pe scena din 2014. Abordeaza un un metalcore dar cu o melodicitate aparte. Au urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Romania si au deschis concertele unor formatii importante precum Carnifex sau At The Gates.

Artificial Perception sunt din Bucuresit iar muzica lor este o combinatie de metalcore cu electro, temele predilecte fiind despre univers si spatiu.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Presale: 89 lei
- La acces: 120 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Un eveniment METALHEAD