Bilete Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert - 15 iul, ora 17:00 - Arenele Romane

Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert

Arenele Romane, București

sâmbătă, 15 iulie, ora 17:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Categoria A

Fara loc in fata scenei. Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 27 bilete disponibile

250 lei209,92 lei
Categoria B

In picioare in spatele Categoriei A sau cu loc in Arena, mai putin in Sectorul E. Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

160 lei106,95 lei
Premium

acces in zona A din fata scenei si pot sta si pe scaun daca doresc in Sectorul E dedicat exclusiv lor unde vor avea si bar si toalete la dispozitie.

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

360 lei312,9 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

CARLA'S DREAMS, IRINA RIMES si THE MOTANS canta sambata pe 15 iulie la Arenele Romane in cadrul evenimentului The Concert. Vom avea parte de 3 capete de afis cu 3 showuri individuale puternice, pline de dans si voie buna. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi
 
- earlybird - Premium - 299 lei, Categoria A (fara loc in fata scenei) 199 lei, Categoria B 99 lei (primele 200 de bilete din fiecare categorie)
- presale - Premium - 319 lei, Categoria A (fara loc in fata scenei) 219 lei, Categoria B 129 lei
- la acces biletele vor costa 360 lei la Premium, 250 lei la categoria A si 160 la categoria B
 
Fanii de la categoria VIP vor avea acces in zona A din fata scenei si pot sta si pe scaun daca doresc in Sectorul E dedicat exclusiv lor unde vor avea si bar si toalete la dispozitie.

Fanii de la categoria A pot sta fara loc, in fata scenei, pe teren dar pot merge si in Arena daca doresc, mai putin in Sectorul E.

Fanii de la Categoria B pot sta in picioare in spatele Categoriei A sau cu loc in Arena, mai putin in Sectorul E care este dedicat fanilor de la VIP.
 

La preturile tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare al agentiei de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita dar insotiti de un adult posesor de bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, in rate, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, Up si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records powered by KISS FM