Bilete Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători / METALHEAD presents - 9 dec '23, ora 18:30 - Arenele Romane

Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători / METALHEAD presents

Arenele Romane, București

sâmbătă, 9 decembrie '23, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bucovina, va sustine pe 9 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de Sarbatori: El Clasico! Si anul acesta vom avea o serie de invitati speciali si din tara dar si din strainatate care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrușcă poate an de an, putem și noi. Primele 200 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult cu bilet. La minim 4 bilete bilete cumparate ai reducere 10%. Bilete gasiti si la intrare.
 In deschidere vor urca pe scena Blacksheep, Revolter si Antpile.

Blacksheep au deja mai bine de un deceniu de cand activeaza pe scena de metal din Romania. Au avut prezente la festivalurile importante din Romania ajungand chiar si pe scena Wacken anul acesta, in urma castigarii Wacken Metal Battle Romania. Abordeaza un death'n'roll clasic, membrii formatiei declarand ca trupe precum Carcass sau Entombed numarandu-se printre principalele influente muzicale.

Revolter vin din Sibiu si in ciuda varstei fragede a artistilor, formatia a sustinut deja zeci de concerte in orasele mari din Romania. Abordeaza un hard'n'heavy metal clasic cu interesante pasaje melodice.

Antpile este o formatie noua pe scena metal romaneasca, acestia urcand pentru prima oara pe scena la inceputul acestui an. Trupa vine din Baia Mare, abordand un hardcore traditional in care breakdown-urile sunt punctele focale ale pieselor.
 
Primele 200 de bilete costa doar 79 de lei, urmatoarele 500 costa 89 de lei iar apoi biletele costa 99 de lei in presale si 120 la intrare. 
 
La pretul tututror biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus