Bilete Battle Beast si 9.7 Richter in Quantic - 3 iul '23, ora 19:00 - Quantic

Battle Beast si 9.7 Richter in Quantic

Quantic, București

luni, 3 iulie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Battle Beast si 9.7 Richter canta in Club Quantic din Bucuresti pe 3 iulie. Primele 200 de bilete au pret earlybird. La 4 bilete cumparate ai discount 10%. Bilete gasiti si la intrare.
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 79 lei
- Urmatoarele 200: 89 lei
- In presale: 100 lei
- La acces: 130 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Battle Beast vin din Helsinki, Finlanda. Infiintati in 2008, la doar 2 ani au castigat Wacken Metal Battle iar in 2012 au lansat albumul de debut, 'Steel'. A urmat un turneu alaturi de Nightwish iar apoi un nou album intitulat 'Battle Beast' care le-a adus un alt turneu, de aceasta data alaturi de Sonata Arctica si Powerwolf. In 2015 a fost lansat albumul 'Unholy Savior' care a ajuns pe locul 1 in Finlanda. A urmat apoi 'Bringer of Pain' care la randul sau a ajuns pe prima pozitie in topul din Finlanda dar care a intrat si in top 20 in Germania si Elvetia. La fel s-a intamplat si cu urmatoarele doua materiale discografice 'No More Hollywood Endings' si 'Circus of Doom'.

Au urcat pana in prezent pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa si au fost plecati in turneu cu nume mari precum Sabaton, Leaves' Eyes sau U.D.O.

9.7 RICHTER revine în forță cu un nou single - "Post-mortem" -, ce va fi interpretat live în premieră în cadrul acestui concert. Cu un titlu sugestiv, care simbolizează atât trăirile prin care trec unii oameni zi de zi, revoltele sufletești împotriva anumitor norme ale societății, cât și renașterea trupei după o perioadă de pauză, piesa dictează direcția modernă, adusă la zi, în care se îndreaptă sound-ul 9.7 RICHTER.

Single-ul "Post-mortem" a fost compus, mixat și produs la Sound Symmetry Studio, în colaborare cu producătorul grec Bob Katsionis (ex-Firewind).

De asemenea, în cadrul acestei prime apariții live după o perioadă de aproape șase ani, pe lângă interpretarea în premieră a noului single, 9.7 RICHTER intenționează să treacă prin cele mai apreciate piese de pe primele două discuri ale trupei: Epicenter (2010) și Ground Zero (2014).

Mai multe detalii despre noul single "Post-mortem" vor fi anunțate în curând.

Componență 9.7 RICHTER:

Cosmin Aioniță - voce
Adrian "Sinner" Rus - chitară
Lucian "Trigger" Gruia - chitară
Ovidiu Cristea - bass
Adrian Mihai - tobe
 
Un eveniment METALHEAD