Bilete Thievery Corporation la Arenele Romane - 16 iul, ora 20:00 - Arenele Romane

Thievery Corporation la Arenele Romane

Arenele Romane, București

marți, 16 iulie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Știi că poți plăti și în 3 rate fără dobândă? Vezi bilete disponibile
Se afișează doar biletele disponibile pentru plata în rate.
Premium - Earlybird

Cu loc in sectoarele K si E. Locurile se ocupa pe masura ce ajungeti la locatie. Asigura acces si pe Teren, afis cadou si earlyentry. Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

Teren - Earlybird

Fara loc, in fata scenei. Primele 200 de bilete.

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

Acces General - Earlybird

Cu loc in Arena. Locurile se ocupa pe masura ce ajungeti la locatie. Primele 200 de locuri.

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Thievery Corporation canta pe 16 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%. La minim 3 bilete cumparate ai reducere 7%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren.

Puteti plati si in trei rate lunare daca selectati tarifele respective. Platile sunt impartite in mod egal ca si valoare. Prima rata este platita acum urmand ca celelalte doua sa fie debitate automat de catre banca de pe cardul dumneavoastra peste o luna, respectiv doua. Data limita pana la care se poate debita automat ultima rata este cu 3 zile inainte de eveniment. Dupa ce ultima rata a fost debitata veti primi si biletele.
Thievery Corporation este un duo ce si-a inceput activitatea in 1995, la Eighteenth Street Lounge din Washington D.C. Cei doi membri fondatori, Rob Garza si Eric Hilton au reusit sa combine dragostea lor pentru bossa nova, jazz, electro si dub intr-un stil muzical aparte. Treptat, in muzica lor au introdus si elemente de rap, reggae, muzica indiana sau trip hop.

Din 1995 pana in prezent au lansat 10 materiale de studio care au intrat in topurile muzicale din tari precum Statele Unite, Noua Zeelanda, Mare Britanie, Germania, Franta si nu numai. De-a lungul carierei, versurile formatiei au fost compuse intr-o varietate de limbi printre care portugheza, romana, persana, hindi, engleza sau spaniola.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc in zonele K si E) - 249 lei in earlybird, 269 lei in presale si 300 la intrare

- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 189 lei in earlybird, 209 in presale si 250 la intrare

- Acces General (cu loc in Arena) - 139 lei in earlybird, 159 lei in presale si 200 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL