Bilete Metalhead Meeting 2024 - 17-20 iul - Romexpo

Metalhead Meeting 2024

Romexpo, București

17-20 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament Acces General

Acces General - Abonament de patru zile ⚡Urmatoarele 2.000 de abonamente

750 lei59778 lei
Abonament VIP

Abonament de patru zile. La etaj pe inel in zona dedicata cu acces separat si bar dedicat. Include acces si in zona de Acces General. Include tricou gratuit cu festivalul.

Bilet de o zi - 17 iulie - Judas Priest, Steel Panther, Alestorm, Ne Obliviscaris

Încă 1.000 de bilete (PL2)

350 lei29064 lei
Camping (o persoana)

Campingul se afla langa cupola Romexpo in zona cu iarba si copaci si are o capacitate de 1.000 de persoane. Facilitati: dusuri, toalete, food court si zona de bar cu preturi de camping, paza, acces controlat, curent electric.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US), Anders Colsefni (US) si Kaosis (NZ), si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting care va avea loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo. Multe alte trupe vor fi anuntate in perioada urmatoare. La minim 3 abonamente cumparate ai discount 20%.

Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm si Ne Obliviscaris iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja in vanzare la pretul de 279 de lei. Se pun in vanzare doar 2000 de bilete de o zi pentru 17 iulie.

Tot in curand va fi finalizat si lineupul pe celelalte zile si se vor pune bilete de o zi in vanzare si pentru acestea.

Organizatorii anunta in 2024 si un camping la Metalhead Meeting. Acesta costa 149 de lei pe 4 zile de persoana si se afla fix langa cupola Romexpo in zona cu iarba din jurul acestia si are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitatile incluse sunt dusuri, toalete, food court si zona de bar cu preturi de camping (nu de festival), paza, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la pranz si se inchide pe 21 iulie tot la pranz. Fix langa camping este si parcarea B unde va puteti lasa masina (contra cost). Organizatorii nu ofera si corturi, spectatorii trebuind sa vina cu acestea.

Metalhead Meeting 2024 are loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo dar si in imprejurimi (detalii in curand). Vom avea doua scene pline de nume serioase, cum v-am obisnuit. Dupa ce i-am avut ca si headlineri in precedentele editii pe Slayer, Slipknot si Pantera unde am avut peste 30.000 de fani in cele trei zile de festival, tinem stindardul metalului sus iar in al 11-lea an de Metalhead Meeting va promitem un lineup atractiv, ca de obicei cu doua scene si peste 30 de trupe.

Aflat la cea de-a 11 editie, Metalhead Meeting este cel mai mare festival de rock si metal din Romania fiind deja primul festival de gen din Romania incadrat la major festivals datorita lineupului si al vanzarilor de bilete. In 2023 acesta a avut peste 10.000 de fani pe zi iar headliner a fost Pantera iar in trecut nume precum Slayer sau Slipknot au urcat pe scena festivalului.

In 2024 festivalul ofera o singura categorie de bilete si o zona VIP cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo.

Primele abonamente de patru zile au pret earlybird si se gasesc pe iaBilet.ro.

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting - o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS