Bilete Judas Priest @ Metalhead Meeting 2024 - 17-20 iul - Romexpo

Judas Priest @ Metalhead Meeting 2024

Romexpo, București

17-20 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Știi că poți plăti și în 3 rate fără dobândă? Vezi bilete disponibile
Se afișează doar biletele disponibile pentru plata în rate.
Abonament Acces General

Acces General - Abonament de patru zile

Abonament VIP

Abonament de patru zile. La etaj pe inel in zona dedicata cu acces separat si bar dedicat. Include acces si in zona de Acces General. Include tricou gratuit cu festivalul.

Bilet de o zi - 17 iulie - Judas Priest, Steel Panther, Alestorm, Ne Obliviscaris

Următoarele 2.000 de bilete (PL2)

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US) si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting care va avea loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo. Multe alte trupe vor fi anuntate in perioada urmatoare. La minim 3 abonamente cumparate ai discount 20%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.

Puteti plati si in trei rate lunare daca selectati tarifele respective. Platile sunt impartite in mod egal ca si valoare. Prima rata este platita acum urmand ca celelalte doua sa fie debitate automat de catre banca de pe cardul dumneavoastra peste o luna, respectiv doua. Data limita pana la care se poate debita automat ultima rata este cu 3 zile inainte de eveniment. Dupa ce ultima rata a fost debitata veti primi si biletele.

Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm si Ne Obliviscaris iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja in vanzare la pretul de 279 de lei. Se pun in vanzare doar 2000 de bilete de o zi pentru 17 iulie.

Tot in curand va fi finalizat si lineupul pe celelalte zile si se vor pune bilete de o zi in vanzare si pentru acestea.

Metalhead Meeting 2024 are loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo. Vom avea doua scene pline de nume serioase, cum v-am obisnuit. Dupa ce i-am avut ca si headlineri in precedentele editii pe Slayer, Slipknot si Pantera unde am avut peste 30.000 de fani in cele trei zile de festival, tinem stindardul metalului sus iar in al 11-lea an de Metalhead Meeting va promitem un lineup atractiv.

In 2024 festivalul ofera o singura categorie de bilete si o zona VIP cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo.

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting - o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL