Bilete JP Cooper la /FORM SPACE - 19 oct, ora 21:00 - FORM SPACE

JP Cooper la /FORM SPACE

FORM SPACE, Cluj-Napoca

sâmbătă, 19 octombrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Earlybird

Primele 100 de bilete

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

150 lei12754 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

JP Cooper va canta pe 19 octombrie la /FORM Space din Cluj Napoca. Primele 200 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet. Biletele se pun in vanzare pe 26 aprilie la ora 10:00.
 JP Cooper este un artist britanic, din Manchester a carui cariera muzicala a inceput in 2012 cand a lansat primele sale doua ep-uri, EP1 si EP2 si a colaborat si cu artistul olandez Don Diablo.
Albumul de debut, 'Raides Under Grey Skies', a fost lansat in 2017 fiind foarte bine primit de public, materialul fiind distins cu un Disc de Platina. Al doile album, 'She', a fost lansat in 2022.

In muzica compusa de JP Cooper putem gasi influente de la soul la trop house sau de la alternative rock la neo-folk. Un artist complex caruia ii place sa experimenteze cu diferite stiluri, dar care in acelasi timp a reusit sa isi cristalizeze un stil propriu.
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- primele 200 de bilete: 119 lei
- in presale: 139 lei
- la intrare: 150 de lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL