Bilete Deep Purple @ Romexpo - 9 iul '23, ora 19:00 - Romexpo

Deep Purple @ Romexpo

Romexpo, București

duminică, 9 iulie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Celebra trupa britanica Deep Purple revine in Romania pe 9 iulie la Romexpo in aer liber In deschidere va canta trupa austriacă de space rock psihedelic, Mother's Cake.

Bilete gasiti si la intrare.



Ce poti spune despre o formatie intrata in istoria muzicii? Una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, Deep Purple si-a pus amprenta pe intregi generatii de artisti. Pionieri ai heavy metalului, au influentat in egala masura si alte genuri muzicale ce se indeparteaza de sfera muzicii 'grele'.

Alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, Deep Purple face parte din treimea britanica ce a dat nastere cu adevarat a ceea ce numim astazi rock si metal.

Cele 22 de albume de studio si cateva zeci de discuri de platina si de aur, alaturi de numeroase prezente pe primele pozitii in topurile din intreaga lumea, confirma caracterul universal al muzicii britanicilor.
 
Mother's Cake vin din Austria si muzica pe care o abordeaza trio-ul este o combinatie de funk, progressive, psych-rock si alternativ, iar rezultatul final este cu adevarat ceva inedit din punct de vedere muzical.

Cu cinci albume de studio dar si un material live, Mother's Cake au ajuns in scurt sa sustina turnee prin Europa si sa deschida pentru artisti de talie internationala precum Alice in Chains, Iggy and the Stooes sau Deftones.

Componenta formatiei este neschimbat inca din 2008 cand au fost puse bazele acesteia, lucru ce ofera cu adevarat o continuitate si o dezvoltare artistica greu de gasit in prezent.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi
 
- Primele 1000 de bilete costa - Premium - 699 lei, Speed Kings (A)  499 lei, StormBringers (B) 379 lei, Perfect Strangers (C) 299 lei
- apoi biletele vor costa 550, 450, 350 si 800 de lei la Premium
 
Categoria A se afla in fata scenei, iar categoriile B si C succesiv in spatele acesteia. Se pun in vanzare doar 2000 de bilete la fiecare din categoriile A si B.
 
Categoia Premium se afla pe platforma la inaltime aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilet premium au acces in toate categoriile de bilete.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live / METALHEAD powered by ROCK FM