Bilete Concert The Tiger Lillies - 10 mar, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert The Tiger Lillies

Hard Rock Cafe, București

duminică, 10 martie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, duminica, 10 martie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu The Tiger Lillies!

Pentru acest concert nu avem mese in fața scenei.

Copiii sub 7 ani au intrarea libera.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 20%.

The Tiger Lillies vin din Marea Britanie si au peste 30 de ani de activitate, bazele trioului fiind puse in 1989 de Martyn Jacques, solist si multiinstrumentalist al formatiei.

Muzica The Tiger Lillies este catalogata ca fiind Dark Cabaret, practic un sincretism intre muzica de cabaret si punk-ul classic, pe alocuri intalnind si influente de goth sau muzica de circ. Pe langa stilul muzical unic abordat de trio-ul britanic, show-ul live este un adevarat act artistic in sine ce trimite catre celebrul vaudeville specific perioadei interbelice.

Muzica de cabaret, muzica de circ si muzica romani sunt cele care si-au pus amprenta asupra creatilor The Tiger Lillies, rolul cel mai important revenind totusi compozitorilor Kurt Well si Bertolt Brecht si a piesei lor de teatru insotita de muzica, 'The Threepeny Opera', compozitie aparuta la finalul anilor 1920.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 149 de lei, cu loc la masa, în sala 
- 99 de lei, fara loc, in fata scenei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- 170 de lei, cu loc la masa, în sala
- 12
0 de lei, fara loc, in fata scenei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

 Un eveniment BestMusic Live Concerts

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL