Bilete Decapitated, Incantation, Nervosa si Kassogtha la Quantic - 11 mar, ora 18:45 - Quantic

Decapitated, Incantation, Nervosa si Kassogtha la Quantic

Quantic, București

luni, 11 martie, ora 18:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Decapitated, Incantation, Nervosa si Kassogtha vin pe 11 martie în București la club Quantic. Primele 200 de bilete au preț promoțional.
La minim 3 bilete cumparate ai discount 10%. Bilete gasiti si la intrare.

Decapitated vin din Polonia avand o activitate ce a inceput in 1996. Abordand un technical death metal bine structurat, formatia a ajuns sa fie un nume respectat al genului atat de fani cat si de alti artisti. Pana in prezent au lansat 8 materiale de studio, cel mai recent fiind 'Cancer Culture' primit foarte bine atat de criticii de specialitate cat si de public.

Daca din punct de vedere muzical, death metalul este axul central, tematica lirica abordeaza teme precum moartea, nihilismul sau mizantropia.

Nervosa vin din Sao Paulo, Brazilia. Infiintata in 2010, au lansat pana in prezent 5 materiale de studio, cel mai recent fiind 'Jailbreak'. Abordand un thrash metal cu influente de death, Nervosa a iesit rapid din tipare, reusind sa se impuna pe scena metal europeana, nu doar sud americana. Pana acum au urcat pe scenele unor importante festivaluri precum Wacken, Resurrection, Copenhell sau Hellfest.

Kassogtha vin din Elvetia si abordeaza un progressive death metal bine legat. Muzical, se simt influente de la Pink Floyd pana la Gojira. Cu doua albume la activ pana in prezent Kassogtha se numara printre noile formatii ale scenei metal europenea care merita urmarite cu interes.

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- primele 200 de bilete: 89 lei
- urmatoarele 200 de bilete: 99 lei
- in presale: 109 lei
- la intrarea 130 de lei
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Un eveniment METALHEAD
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL